Beblavý nevie zohnať asistenta: Hľadá cez inzerát aj na Facebooku

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 11:45 • 2 min
Beblavý nevie zohnať asistenta: Hľadá cez inzerát aj na Facebooku

BRATISLAVA - Poslanec Miroslav Beblavý (SDKÚ-DS) si hľadá nového asistenta, využíva na to inzerát zverejnený na portáli profesia.sk aj svoj Facebook. Rovnakým spôsobom postupoval, keď hľadal asistenta v júli 2010. Hovorí, že už vtedy sa mu to vyplatilo. "Prišlo mi vtedy asi 250 životopisov, stojí to však za to. Našiel som výborného chalana," povedal Beblavý agentúre SITA.

slovakia

left justify in out

Asistent bude podľa inzerátu pracovať na plný úväzok v malom tíme v priestoroch Národnej rady SR, pripravovať písomné odborné podklady pre prácu poslanca, vypracovávať rešerše, editovať a overovať faktickú správnosť textov, pracovať s dátami, anglickými odbornými textami a pomáhať pri organizácii stretnutí. Beblavý požaduje vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, analytické schopnosti a vynikajúcu znalosť angličtiny. Vítané je štúdium alebo jeho časť na renomovanej zahraničnej inštitúcii, Beblavý prihliadne aj na skúsenosti s dizajnom webových stránok, grafickými editormi či pokročilé IT zručnosti. 

Poslanci môžu mať viacerých asistentov, ktorým môžu prerozdeliť maximálne 2077 eur na mesiac. Beblavému v súčasnosti asistujú Vincent Bujňák (mesačná odmena 550 eur), Karolína Koščová (750 eur) a Martin Reguli (777 eur).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies