Beblavý a Mihál zakladajú novú politickú stranu

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 09:23 • 2 min
Beblavý a Mihál zakladajú novú politickú stranu

BRATISLAVA - Miroslav Beblavý, Jozef Mihál a päť ďalších nezaradených poslancov zakladajú novú politickú stranu.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom Denník N s tým, že nezaradení poslanci chcú stranu založiť do roka, meno ešte nemajú, majú už však ďalších podporovateľov. Nezaradení poslanci nechcú čakať na ľudí z iniciatívy Progresívne Slovensko.

Finálne rozhodnutie založiť stranu padlo podľa Beblavého pred dvoma týždňami. „Zhodli sme sa, že na Slovensku chýba politická sila, ktorá by zastupovala ľudí tak, ako ich chceme zastupovať my. A aj na tom, že do toho chceme ísť bez ohľadu na to, ako sa rozhodnú iní,“ povedal pre Denník N.

Jozef Mihál, ktorý nedávno odišiel zo SaS, priznal, že do krajských volieb nejdú. „Budeme podporovať rozumných ľudí, ktorí kandidujú za županov alebo poslancov. K voľbám sa budeme vyjadrovať, ale aktívne sa na nich nezúčastníme,“ povedal pre Denník N Mihál.

Celý rozhovor s Miroslavom Beblavým a a Jozefom Mihálom možno nájsť na https://dennikn.sk/736823/beblavy-a-mihal-zakladaju-stranu-odmietame-smer-a-budeme-liberalni-konzervativni-aj-socialni/?ref=tit
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona