Beáta Dubasová strávi Silvestra na Vígľašskom zámku

NETKY.SK • 29 December 2016, 10:44 • 2 min
Beáta Dubasová strávi Silvestra na Vígľašskom zámku

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Beáta Dubasová bude na Silvestra koncertovať na Vígľašskom zámku.

slovakia

left justify in out

„Na Silvestra už veľa rokov vždy niekde spievam, no párkrát sa mi stalo, že som tak neprezieravo v auguste sľúbila, že odspievam silvestrovský koncert niekde vonku na námestí a potom som spievala v mínus osemnástich - to sa spieva naozaj veľmi ťažko, mrznú vám líca a takmer vždy som potom ochorela, takže posledné roky spievam iba v uzavretých priestoroch. Tento rok budem spievať pre hostí na krásnom zámku Vígľaš a veľmi sa na to teším, lebo to je výnimočný priestor,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.


Na Nový rok plánuje sympatická rodáčka zo Stropkova relaxovať. „Prvého väčšinou dospávame, po dlhej a veselej silvestrovskej noci. Čakám na príhovor prezidenta aj novoročný koncert v televízii, to je už tiež pre mňa tradícia. Nový rok je pre nás vždy taký oddychový, rekapitulujem minulý rok a premýšľam, čo a ako ďalej. Hlavne si prajem, a nielen sebe, ale aj mojim blízkym, veľa zdravia. Celej rodine a všetkým, lebo podľa mňa, keď nemáme zdravie, nemáme nič. Choroba je veľká pliaga. Sama to poznám. Stačí, že mám obyčajné prechladnutie a som bez života, nič sa mi nechce. Takže hlavne, nech sme všetci zdraví!“ poznamenala Dubasová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies