Beáta Dubasová chce stále tvoriť

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 15:32 • 2 min
Beáta Dubasová chce stále tvoriť

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Beáta Dubasová cíti potrebu stále tvoriť nové piesne.

slovakia

left justify in out

„My speváci sme často v zajatí svojich hitov, ale aj tak chceme tvoriť, nejako pociťujeme tú potrebu,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA. Päťdesiatjedenročná rodáčka zo Stropkova aj v tejto chvíli podľa vlastných slov nahráva novú skladbu. „Robím momentálne novú vec. Časť už je nahratá,“ poznamenala. „Nová skladba bude veselá. Mám celkovo pocit, že teraz je dosť smutná hudba, popmusic je také smutnejšie. Je to asi tou dobou, no ja sa aj napriek tomu veľmi teším zo života a mám rada skôr také veselé pesničky,“ podotkla. „Asi preto ma ľudia aj volajú spievať. Na tie moje piesne sa totiž dá tancovať a zabávať. Mám rada optimizmus, rada dávam ľuďom radosť. Veď to je myslím pre speváka to najkrajšie - aby dával ľuďom pozitívnu energiu,“ dodala speváčka, ktorú preslávili hity ako Sme také, aké sme, Účesy či Dievča z reklamy. „Mám rada také odpaľovačky, môžu byť pomalé aj rýchle,“ podotkla.

 

Elegantnú tmavovlásku fanúšičky a fanúšikovia už od začiatku kariéry vídali na pódiu skôr v extravagantnejších kúskoch. „K extravagantnému oblečeniu mám vzťah dodnes, no teraz sa to už nenosí. Dnes speváci cestujú dvesto kilometrov a vystúpia na pódiu v tom, v čom cestovali. To v osemdesiatych rokoch neexistovalo. Mali sme kostýmy, v ktorých sa vôbec nedalo ísť na ulicu,“ zasmiala sa Dubasová. „Bolo to len pódiové oblečenie a myslím si, že to k tomu pódiu aj patrí. Vždy mám pódiové veci. Keď mám svoje koncerty, vždy mám niečo vymyslené. Spevák sa musí cítiť hlavne pohodlne, nesmie myslieť na kostým, ale na to, že spieva a ten kostým s ním musí zrásť, vtedy je to najlepšie,“ priblížila. Napriek tomu, že na pódiu na seba rada púta pozornosť, v súkromí je známa speváčka radšej nenápadná. „Ja som v podstate introvert, na pódiu rada svietim a potom som radšej neviditeľná. Veľa umelcov je na pódiu iných ako v súkromí,“ doplnila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies