Beáta Dubasová a Nika Karch vyrazia na spoločné turné

NETKY.SK • 8 September 2013, 12:24 • 2 min
Beáta Dubasová a Nika Karch vyrazia na spoločné turné

BRATISLAVA - Speváčky sa v októbri v rámci Sme také, aké sme tour predstavia v Martine, Piešťanoch, Topoľčanoch, Nitre, Humennom a Michalovciach.

slovakia

left justify in out

Beáta Dubasová absolvuje v októbri spoločné turné s mladou speváčkou Nikou Karch. Interpretky sa od 2. do 23. októbra predstavia v rámci Sme také, aké sme tour v Martine, Piešťanoch, Topoľčanoch, Nitre, Humennom a Michalovciach. Dubasová momentálne vystupuje s kapelou Panama v zložení Brunno Oravec (klávesy, spev), John Dale (gitara), Ivan Zadrabaj (basgitara) a Radovan Holubek (bicie). Na koncertoch zaznejú okrem hitov ako Maznáčik, Účesy, Sme také, aké sme, Dievča z reklamy, Za dverami mojej izby, Ten príbeh je preč, Vráť mi tie hviezdy, Šumienky z Polomu, Cháp ma aj novšie skladby. Vstupenky sú v predaji na webstránke na www.predpredaj.sk a na miestach koncertov.

"Je to spoločný koncert dvoch generácií a ja sa teším na túto vzájomnú spoluprácu, ktorá nám obom prináša iba radosť. Rada zaspievam nové veci, ale aj pesničky, ktoré ľudia roky poznajú, a preto aj očakávajú. Priala by som si, aby aj v publiku sedeli všetky generácie a vznikla tak symbióza nás všetkých“ povedala Dubasová, ktorá sa s Nikou Karch spoznala vďaka televíznemu programu Legendy popu. "Spievala som v kole venovanej práve Beátke Dubasovej skladbu Sme také aké sme. Po skončení mi Beáta povedala, že dúfa, že sa niekedy stretneme na spoločnom pódiu. Začala som nad tým rozmýšľať a dostala som nápad spoločného turné. Som nesmierne rada, že Beáta súhlasila a budem tak stáť na pódiu so svojím speváckym vzorom a idolom. To sa v živote podarí málokomu a bude to pre mňa veľká pocta a zároveň ďalšia skvelá skúsenosť," vysvetlila Karch, ktorá tento rok absolvovala už aj turné Desmodu s Cigánskymi Diablami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies