Kotleba píše riaditeľovi KR PZ, chce väčšiu bezpečnosť Jelšavy a kraja

NETKY.SK • 3 August 2015, 14:17 • 2 min
Kotleba píše riaditeľovi KR PZ, chce väčšiu bezpečnosť Jelšavy a kraja

BANSKÁ BYSTRICA - Predseda Banskobystrického samosprávneho kraja (BBSK) Marian Kotleba poslal otvorený list riaditeľovi Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici Marianovi Slobodníkovi, v ktorom ho žiada urobiť opatrenia na zvýšenie bezpečnosti v meste Jelšava, v okrese Revúca, ako aj v celom kraji.

slovakia

left justify in out

TASR o tom dnes informoval zástupca riaditeľa Úradu BBSK Michal Albert. V liste datovanom 30. júla sa uvádza: "V roku 2013 bola pre Úrad BBSK vypracovaná analýza, ktorá sa zaoberala bezpečnostnou situáciou v jednotlivých okresoch Banskobystrického kraja. Na základe tejto analýzy bolo z hľadiska bezpečnosti a kriminality ako najrizikovejšie vyhodnotené mesto Jelšava." Ako ďalej Kotleba zdôrazňuje, analýza bola vypracovaná na pokyn bývalého predsedu BBSK Vladimíra Maňku a jej výsledok mal naštartovať proces užšej spolupráce BBSK s KR PZ v Banskej Bystrici.

 

"Napriek výsledkom analýzy vtedajšie vedenie BBSK neurobilo v tejto veci žiadne kroky. Mne bezpečnosť občanov ľahostajná nie je. Preto Vás žiadam o zavedenie operatívnych opatrení na zvýšenie bezpečnosti obyvateľov mesta Jelšava, ako i celého okresu Revúca," dodáva Kotleba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies