BBC potvrdila termín nakrúcania pokračovania Sherlocka

NETKY.SK • 2 Júl 2014, 16:34 • 2 min
BBC potvrdila termín nakrúcania pokračovania Sherlocka

LONDÝN - Pokračovanie britského kriminálneho seriálu Sherlock (2010) začnú nakrúcať v januári budúceho roka. Na oficiálnej stránke na Facebooku to potvrdila televízia BBC.

slovakia

left justify in out

Ako tiež zástupcovia televízie prezradili, pripravovaná štvrtá sezóna okrem troch epizód prinesie na úvod špeciálny diel. Ten začne BBC nakrúcať ako prvý.

 

Seriál Sherlock, ktorého tvorcami sú Mark Gatiss a Steven Moffat, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári tohto roka. Dátum premiéry štvrtej sezóny stále nie je známy, na obrazovky by sa však mohla dostať začiatkom roka 2016. 

 

V ďalších častiach seriálu by sa mala okrem hlavných predstaviteľov Martina Freemana a Benedicta Cumberbatcha opäť objaviť aj Freemanova životná partnerka, anglická herečka Amanda Abbington, ktorá stvárňuje Watsonovu lásku Mary Morstan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies