Bayless tretím mužom v ringu s Mayweatherom a Pacquiaom

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 20:07 • 2 min
Bayless tretím mužom v ringu s Mayweatherom a Pacquiaom

LAS VEGAS - Kenny Bayless bude ringovým arbitrom profesionálneho boxerského súboja Floyd Mayweather - Manny Pacquiao 2. mája v MGM Grand Garden v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Američan Bayless je považovaný za najlepšieho rozhodcu tohto odvetvia súčasnosti a na mesačnom zasadnutí Nevadskej štátnej športovej komisie NSAC ho jednohlasne vybrali spomedzi šiestich kandidátov. Pokiaľ po dvanástich odboxovaných kolách príde na karty arbitrov, o víťazovi superzápasu rozhodnú body triumvirátu Burt Clements, Dave Moretti (obaja z Las Vegas) a Glenn Feldman (Connecticut).

 

Voľba Kennyho Baylessa sa nepozdáva Oscarovi De La Hoyovi, ktorý Mayweatherovi podľahol v roku 2007 rozdeleným výrokom rozhodcov (115:113, 113:115, 112:116). "Nie je žiadnym tajomstvom, že to jednoznačne favorizuje Mayweathera. Ten má už teraz jeden bod k dobru," citoval De La Hoyu špecializovaný portál Bad Left Hook.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies