Bayernu sa podarilo získať za rekordnú sumu oporu francúzskej reprezentácie

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 18:40 • 2 min
Bayernu sa podarilo získať za rekordnú sumu oporu francúzskej reprezentácie

MNÍCHOV - Bavori po konci sezóny posilnia svoje zadné rady. Podarilo sa im totiž získať francúzskeho futbalového reprezentanta, ktorý bol oporou národného tímu aj na MS 2018 v Rusku. Keďže sa jednalo o hráča z národného tímu majstrov sveta, čiastka za prestup nebola malá.

slovakia

left justify in out

Bayern Mníchov vypadol v tohtoročnej edícii Ligy majstrov už v prvom kole vyraďovacej časti. Tak silný klub s bohatou históriou si to už na budúci rok nesmie dovoliť a preto začína svoj káder posilňovať. Lucas Hernandez, opora zadných radov Atlética Madrid a francúzskej reprezentácie bude po konci aktuálnej sezóny meniť klubový dres. Do Bayernu Mníchov prestúpi za rekordných 80 miliónov eur. začiatkom júla podpíše s bavorským vľkoklubom zmluvu na 5 rokov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

J’espère revenir plus fort 💪🏻💪🏻👊🏻👊🏻

Príspevok, ktorý zdieľa L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21),

 

"Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo získať jedného z najlepších obrancov na svete. Lucas môže hrať na ľavej strane aj na stopérskom poste," uviedol športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidžič na oficiálnom klubovom webe.

 

 

Hernandez sa však pred prestupom musí vyrovnať so zranením kolena. Počas lekárskej prehliadky mu objavili poškodený mediálny kolaterálny väz v pravej nohe. "Bude nutný chirurgický zákrok, ale na základne predošlých skúseností bude pravdepodobne k dispozícii od začiatku novej sezóny," povedal šéflekár Bayernu Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. Pod skalpel by sa mal Francúz dostať už tento štvrtok.

 

img

 

Po prestupe sa Hernandez stane najdrahšou posilou Bayernu v histórii. Rekord ktorý bude v lete prekonaný ešte zatiaľ drží takisto Francúz Corentin Tolisso, ktorý prišiel z Lyonu za 40 mil. eur. Pre Hernandeza to bude úplne nová skúsenosť. Ako odchovanec Atlética pôsobil zatiaľ len v španielskej lige. na budúci rok teda uvidíme, ako sa mu bude dariť v novom pôsobisku.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies