Bayern zdolal Barcelonu pre Hoenessa, tvrdí Heynckes

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 08:06 • 2 min
Bayern zdolal Barcelonu pre Hoenessa, tvrdí Heynckes

BERLÍN - Tréner nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov Jupp Heynckes povedal, že stredajšie víťazstvo jeho klubu v druhom semifinále Ligy majstrov na pôde FC Barcelona 3:0 (prvý zápas 4:0), bolo inšpirované bojom za pomoc prezidentovi Ulimu Hoenessovi.

slovakia

left justify in out

Blízky priateľ kouča Bayernu má v súčasnosti problémy s políciou. "V ostatnom čase toho musel zniesť veľa. Spravil som všetko preto, aby sme zápas vyhrali špeciálne pre neho. Je to jeho tím, ktorý je takto úspešný," povedal šesťdesiatsedemročný Nemec, ktorého po skončení sezóny na trénerskej lavičke vymení Pep Guardiola.

Zanedbanie Hoenessových daňových povinností spojených s hotovosťou uloženou na účte vo švajčiarskej banke prešetruje polícia a môže mať za následok aj dočasné pozastavenie výkonu funkcie v mníchovskom Bayerne. Klub vďaka dvom jednoznačným semifinálovým víťazstvám nad FC Barcelona postúpil do "nemeckého" finále LM, v ktorom sa 25. mája na štadióne v londýnskom Wembley stretne s Borussiou Dortmund.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies