Bayern využil zaváhanie Dortmundu, Müller sa poďakoval Riberymu

NETKY.SK • 20 December 2018, 15:27 • 2 min
Bayern využil zaváhanie Dortmundu, Müller sa poďakoval Riberymu

Mníchov - Futbalisti Bayernu Mníchov strácajú po víťazstve 1:0 nad Lipskom v stredajšom šlágri 16. kola nemeckej Bundesligy už iba šesť bodov na lídra z Dortmundu. Duel rozhodol Franck Ribery a vďaka jeho presného zásahu z 83. minúty sa Bavori vzdialili Lipsku na päť bodov.

slovakia

left justify in out

Hráči Bayernu túžili využiť zaváhanie Dortmundu, ktorý v utorok po prvý raz v sezóne prehral - domácemu Düsseldorfu podľahol 1:2. Ribery rozhodol o triumfe po strele Renata Sancheza, ktorú stačil ešte brankár Peter Gulacsi vyraziť. Francúzsky krídelník ju následne poslal do siete.

 

"Bol tam, kde mal byť. Ďakujeme mu," citovala agentúra AP slová Thomasa Müllera. Oba tímy dohrávali bez vylúčených hráčov. V nadstavenom čase videl najskôr červenú kartu Stefan Ilsanker z Lipska, následne za nešportové správanie aj Renato Sanches z Bayernu.

 

Schalke podľahlo doma Leverkusenu 1:2, domácim nepomohol ani prvý bundesligový gól Američana Hajiho Wrighta. Hráčov Gelsenkirchenu po zápase fanúšikovia vypískali, v tabuľke im patrí 14. miesto, pričom od pásma zostupu ich delí jeden bod.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies