Bayern vyrovnal rekord Barcelony vo víťazných dueloch po sebe

NETKY.SK • 6 November 2013, 11:30 • 2 min
Bayern vyrovnal rekord Barcelony vo víťazných dueloch po sebe

MNÍCHOV - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov vyrovnal rekord v počte víťazných zápasov v Lige majstrov po sebe. "Bavori" zvíťazili deväťkrát v sérii, naposledy v utorok si pripísali tri body na ihrisku Viktorie Plzeň.

slovakia

left justify in out

Na pôde úradujúceho českého šampióna sa radovali zásluhou gólu striedajúceho Maria Mandžukiča. Mníchovčania naposledy nezvíťazili v kontinentálnom pohári číslo jeden 13. marca v odvete osemfinále minulej sezóny doma s hráčmi Arsenalu Londýn (0:2). Následne vyhrali oba štvrťfinálové duely s Juventusom Turín, zvládli aj semifinálové merania síl s FC Barcelona a vo finále vyhrali nad futbalistami Borussie Dortmund. V aktuálnom ročníku triumfovali vo všetkých štyroch doterajších stretnutiach. Maximum doteraz patrilo iba FC Barcelona. "Blaugranas" dosiahli deväť víťazstiev v sérii v sezóne 2002/2003.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona