Bayern vyradil v pohári Wolfsburg, Hecking: Sú príliš silní

NETKY.SK • 28 Október 2015, 10:22 • 2 min
Bayern vyradil v pohári Wolfsburg, Hecking: Sú príliš silní

BERLÍN - Futbalisti Bayernu Mníchov postúpili do osemfinále Nemeckého pohára, keď si poradili s rivalom a obhajcom trofeje VfL Wolfsburg na jeho trávniku bez väčších problémov 3:1.

slovakia

left justify in out

Úradujúci bundesligový šampión rozhodol o svojom triumfe ešte v prvom polčase, keď v priebehu necelých 20 minút strelil tri góly. O prvý sa postaral v 15. minúte po šikovnej individuálnej akcii Douglas Costa, ďalšie dva pridal kanonier Thomas Müller. Domáci sa zmohli na gólovú odpoveď až v 90. minúte, keď sa presadil Andre Schürrle.

 

"Z našej strany to bol veľmi, veľmi dobrý zápas," pochvaľoval si kapitán Bayernu Philipp Lahm. Mníchovčania tak súperovi odplatili obe tohtoročné prehry na jeho ihrisku - 1:4 v lige a 1:2 po jedenástkovom rozstrele v Superpohári.

 

"Prvý polčas bol pre nás mimoriadny, v druhom sme to už kontrolovali," povedal športový riaditeľ Bayernu Matthias Sammer.

 

"Momentálne sú príliš silní pre túto ligu," zastonal tréner VfL Dieter Hecking po trpkej lekcii v druhom kole pohára. "Majú veľmi dobré mužstvo, ale dnes sme im to urobili príliš ľahké," dodal športový riaditeľ Wolfsburgu Klaus Allofs.

 

sumár - 2. kolo Nemeckého pohára:

VfL Wolfsburg - Bayern Mníchov 1:3 (0:3)

Góly: 90. Schürrle - 15. Costa, 20. a 34. Müller

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies