Bayern vypredal už 16 domácich duelov v nasledujúcej sezóne

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 16:47 • 2 min
Bayern vypredal už 16 domácich duelov v nasledujúcej sezóne

BERLÍN - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov už vypredal 16 zo sedemnástich domácich duelov v nasledujúcej sezóne I. bundesligy. Vo štvrtok o tom informovali zástupcovia bavorského mužstva.

slovakia

left justify in out

"Na každý z vypredaných zápasov sme mali 80 až 140-tisíc objednávok. Iba na stretnutie proti Hoffenheim sme predali len 68-tisíc vstupeniek a tak ich je ešte niekoľko v ponuke," uviedol riaditeľ predstavenstva klubu Jan-Christian Dreesen.

Veľký záujem o lístky na domáce stretnutia úradujúceho víťaza prestížnej Ligy majstrov prišiel iba niekoľko dní po skončení sezóny 2012/2013, deväť týždňov pred začiatkom nasledujúceho ročníka. Pred rokom Bavori vypredali všetky domáce bundesligové zápasy do 11. júla.

Bayern má za sebou veľmi úspešnú sezónu, keď okrem titulu v LM triumfoval aj v domácej dlhodobej súťaži a počas ostatného víkendu aj DFB-Pokal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies