Bayern víťazom Audi Cup-u, Lewandowski: Proti Realu sme boli lepší

NETKY.SK • 6 August 2015, 07:43 • 2 min
Bayern víťazom Audi Cup-u, Lewandowski: Proti Realu sme boli lepší

MNÍCHOV - Domáci Bayern Mníchov sa stal víťazom prípravného futbalového turnaja Audi Cup v bavorskej metropole, keď vo finále si poradil s Realom Madrid 1:0. O víťazný gól nemeckého majstra sa postaral v 88. minúte poľský útočník Robert Lewandowski, ktorý zužitkoval center Douglasa Costu.

slovakia

left justify in out

Brazílčan prišiel do Mníchova pred začiatkom sezóny z ukrajinského Šachtaru Doneck a v Alianz aréne patril v stredu večer k najlepším hráčom na ihrisku. Costove prieniky po ľavom krídle robili obrane Realu poriadne starosti a po jeho priamom kope napokon padol rozhodujúci gól. "Biely balet" nastúpil bez zranených Cristiana Ronalda a Karima Benzemu.

 

Bayern si napravil chuť po sobotňajšom neúspechu s Wolfsburgom v zápase o nemecký Superpohár. "Boli sme lepším tímom a naše víťazstvo je zaslúžené. Teraz sa sústredíme na sobotňajší duel Nemeckého pohára," citovala slová Lewandowského agentúra dpa. Spokojný bol aj športový riaditeľ Bayernu Matthias Sammer. "Ešte stále sme vo fáze prípravy na novú ligovú sezónu, no v zápasoch s AC Miláno a Realom Madrid ukázalo mužstvo veľa dobrého. Musíme pokračovať v nastúpenom trende," nechal sa počuť bývalý nemecký reprezentant.

 

Tretie miesto si vybojovali hráči anglického Tottenhamu Hotspur, ktorí zdolali AC Miláno 2:0 po presných zásahoch Chadliho a Carrolla.

 

sumáre:

finále:

Bayern Mníchov - Real Madrid 1:0 (0:0)

Gól: 88. Lewandowski

 

 

 

o tretie miesto:

Tottenham Hotspur - AC Miláno 2:0 (1:0)

Góly 8. Chadli, 71. Carroll

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies