Bayern v sobotňajšom finále pohára bez dvoch Brazílčanov

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 15:43 • 2 min
Bayern v sobotňajšom finále pohára bez dvoch Brazílčanov

MNÍCHOV - Obranca Dante a stredopoliar Luiz Gustavo vynechajú sobotňajšie finále Nemeckého pohára vo futbale (DFB-Pokal), v ktorom ich Bayern Mníchov nastúpi v Berlíne proti VfB Stuttgart. Dôvodom absencie oboch futbalistov je, že sa musia hlásiť v brazílskej reprezentácii pred Pohárom konfederácií.

slovakia

left justify in out

Predseda predstavenstva bavorského veľkoklubu Karl-Heinz Rummenigge povedal, že oboch Brazílčanov okamžite uvoľnia, aby sa vyhli sporu s Brazílskou futbalovou konfederáciou. Tá trvá na tom, že Dante i Luiz Gustavo sa majú dostať v sobotu. Asistent trénera brazílskej reprezentácie Carlos Alberto Parreira vyhlásil, že duo z mužstva víťaza Ligy majstrov sa musí v národnom tíme hlásiť 14 dní pred začiatkom Pohára konfederácií.

Bayern má pred sebou šancu vybojovať si tzv. "treble", keďže v sezóne 2012/2013 už získal bundesligový titul i triumfoval v LM.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies