Bayern v pohári proti Leverkusenu možno bez Schweinsteigera

NETKY.SK • 6 Apríl 2015, 13:07 • 2 min
Bayern v pohári proti Leverkusenu možno bez Schweinsteigera

BERLÍN - Účasť stredopoliara Bastiana Schweinsteigera v stredajšom štvrťfinále Nemeckého pohára proti Bayeru Leverkusen je ohrozená.

slovakia

left justify in out

Ako informuje agentúra Reuters, 30-ročného futbalistu Bayernu Mníchov trápi zranenie členka.

 

Schweinsteiger nedohral pre zdravotné problémy sobotňajší ligový duel s Borussiou Dortmund (1:0), no Bavori neskôr informovali, že to nie je veľmi vážne. "Našťastie neutrpel žiadnu závažnú ujmu, ale členok mu stále trochu robí problémy. Schweinsteiger v pondelok netrénoval a to, či v stredu bude hrať, zatiaľ nie je isté," cituje agentúra Reuters stanovisko nemeckého šampióna.

 

Schweinsteigera trápia zdravotné ťažkosti od začiatku sezóny, prvé štyri mesiace sa na trávniku neobjavil pre zranenie kolena. Prvý štart absolvoval v decembri. Na listinu maródov pribudol aj náhradný brankár Tom Starke, ktorý si na tréningu roztrhol väzy v členku. Jeho absenciu odhadli na približne štyri týždne. Trénerovi Pepovi Guardiolovi aktuálne chýbajú aj Arjen Robben, David Alaba, Holger Badstuber a Franck Ribery.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies