Bayern už nie je neohrozený na čele Bundesligy, na krk mu dýcha RB Lipsko

NETKY.SK • 22 Február 2021, 21:12 • 2 min
Bayern už nie je neohrozený na čele Bundesligy, na krk mu dýcha RB Lipsko

BERLÍN - Futbalisti Lipska využili zaváhanie Bayernu Mníchov na pôde Frankfurtu a nedeľňajším triumfom 3:0 v Berlíne nad Herthou sa na lídra nemeckej I. bundesligy dotiahli na rozdiel dvoch bodov.

slovakia

left justify in out

Do konca sezóny v Nemecku zostáva odohrať ešte 12 kôl. Lipsko gólmi Marcela Sabitzera, Nordiho Mukieleho a Williho Orbana zaznamenalo štvrtý ligový triumf za sebou. "Je to krásne, že opäť miešame karty na čele tabuľky. Musíme však zostať sústredení a vyhrávať naše zápasy," poznamenal kouč Julian Nagelsmann.

 

img


V opačnej situácii je Hertha v kádri so slovenským reprezentantom Petrom Pekaríkom, ktorý počas víkendu sedel iba na lavičke náhradníkov. Zverenci trénera Pála Dárdaia doteraz nazbierali len 18 bodov a v tabuľke súťaži im patrí 15. priečka. Sú tak priamo namočení do bojov o záchranu.

 

Šestnásty Bielefeld, ktorý má k dobru dohrávku s Brémami, má rovnaký bodový zisk ako Hertha a horšie skóre.

 

 

"Nepanikárime," vyhlásil po nedeľňajšej domácej prehre Dárdai. Z nemeckej I. bundesligy priamo zostúpia o úroveň nižšie dva najnižšie umiestnené kluby, tím na 16. pozícii čaká baráž o udržanie sa medzi domácou elitou
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies