Bayern spolu s fanúšikmi oslávil titul pivovou sprchou

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 10:58 • 2 min
Bayern spolu s fanúšikmi oslávil titul pivovou sprchou

MNÍCHOV - Futbalisti Bayernu Mníchov si po sobotňajšom ligovom zápase s Augsburgom (3:0) prevzali trofej pre ligových šampiónov a spolu s fanúšikmi tak oslávili už svoj 23. bundesligový primát.

slovakia

left justify in out

Bavori si zaistili titul začiatkom apríla po tom, čo si pred druhou Borussiou Dortmund vytvorili šesť kôl pred koncom nedostihnuteľný 20-bodový náskok. Na trofej si však museli počkať až do soboty. Hráči, tréner a celý realizačný tím odštartovali oslavy na štadióne "pivovou sprchou" a následne sa presunuli na námestie, kde ich čakali nadšené davy fanúšikov. 

"Dva roky sme prežívali 'suchoty'. Ale teraz sme opäť tam, kam patríme - na čele bundesligy," citovala agentúra AP kapitána tímu Philippa Lahma. 

Bayern má však pred sebou ešte dva nesplnené ciele - zdolať vo finále Ligy majstrov (25. mája) Borussiu Dortmund a pridať do svojej zbierky "ušatú trofej". O týždeň neskôr zabojuje o ďalší cenný triumf, keď nastúpi vo finále Nemeckého pohára proti VfB Stuttgart. "Verím, že vy, fanúšikovia, ste boli hladní po úspechoch. Sľubujem, že spravíme všetko preto, aby sme dosiahli to, o čom všetci snívajú," vyhlásil tréner Jupp Heynckes, ktorý má šancu rozlúčiť sa s klubom vo veľkom štýle, keďže po sezóne zasadne na jeho miesto Pep Guardiola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona