Bayern si schuti zastrieľal, Guardiola spokojný s posilami

NETKY.SK • 15 August 2015, 11:26 • 2 min
Bayern si schuti zastrieľal, Guardiola spokojný s posilami

MNÍCHOV - Suverénnym víťazstvom 5:0 nad Hamburgerom SV vstúpil do novej sezóny nemeckej futbalovej bundesligy úradujúci šampión Bayern Mníchov.

slovakia

left justify in out

O prvý presný zásah ročníka 2015/2016 sa v 27. min hlavou postaral Mehdi Benatia, vrece s gólmi sa potom roztrhlo po zmene strán. Dvakrát trafil do čierneho Thomas Müller, raz Robert Lewandowski aj Brazílčan Douglas Costa, ktorý nastúpil v základnej zostave spoločne s ďalšou predsezónnou posilou Arturom Vidalom.


"V prvom polčase sme to mali ťažšie, lebo HSV bránil so šiestimi hráčmi v defenzívnej línii. Po obrátke to už bolo z našej strany lepšie. S debutom Douglasa Costu aj Artura Vidala som spokojný, obaja disponujú veľkou kvalitou a skúsenosťami. Bayernu Mníchov veľmi pomôžu," citoval Kicker pozápasové slová trénera Pepa Guardiolu.


Hosťujúci kouč Bruno Labbadia nemal veľa dôvodov na radosť. "V prvom polčase sme hrali takticky dobre, inkasovali sme škaredý gól. V takýchto situáciách musíme lepšie brániť. Po zmene strán sme skoro dostali ďalší gól. Musíme sa poučiť z uplynulej sezóny, ďalej pracovať a nenechať sa vyviesť z konceptu," povedal Labbadia.

 

Hamburčania na prelome mája a júna zachraňovali bundesligovú kožu v baráži.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies