Bayern rokuje s Guardiolom o zmluve, Rummenigge: Verím, že zostane

NETKY.SK • 19 Október 2015, 14:33 • 2 min
Bayern rokuje s Guardiolom o zmluve, Rummenigge: Verím, že zostane

BERLÍN - Vedenie nemeckého futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov verí, že tréner Pep Guardiola bude aj naďalej pokračovať vo svojej úspešnej kariére v metropole Bavorska. Španielskemu koučovi vyprší zmluva s Bayernom po skončení aktuálnej sezóny, o jeho služby už prejavilo záujem viacero špičkových európskych klubov.

slovakia

left justify in out

Guardiola prišiel do Mníchova v júli 2013 po tom, ako v pozícii kormidelníka získal s FC Barcelona v priebehu štyroch rokov až dvanásť trofejí. S Bayernom dvakrát vyhral domácu bundesligu, v aktuálnej sezóne majú Bavori po deviatich kolách stopercentnú bilanciu a smerujú za ďalším titulom. Vedenie klubu si chce služby úspešného trénera poistiť čo najskôr.

 

"Rokovania aktuálne prebiehajú, do konca roka by sme radi oznámili pozitívne správy. Verím, že Pep u nás zostane aj po skončení aktuálnej sezóny. Vieme, že ho chcú aj iné kluby, ale my si ho chceme udržať," povedal výkonný riaditeľ Bayernu Karl-Heinz Rummenigge pred odletom do Londýna, kde Mníchovčania v utorok nastúpia na zápas Ligy majstrov proti domácemu Arsenalu.

 

Nemecký klub vedie tabuľky F-skupiny, keď doteraz vyhral oba zápasy. V opačnej pozícii je Arsenal, ktorý zatiaľ nemá ani bod. Práve úspech v Lige majstrov s Bayernom chýba Guardiolovi v životopise, ale Rummenigge verí, že aj to raz príde. "Výsledky jeho koncepčnej práce s tímom sú evidentné. Verím, že sa čoskoro dočkáme aj úspechu na medzinárodnej scéne," dodal Rummenigge.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies