Bayern raz taký rýchly ako Hertha, Müller opäť skóroval

NETKY.SK • 29 November 2015, 15:30 • 2 min
Bayern raz taký rýchly ako Hertha, Müller opäť skóroval

MNÍCHOV 29. novembra (SITA, AP) - Thomas Müller skóroval v piatom súťažnom zápase v rade, Bayern Mníchov si v sobotu v 14. kole I. bundesligy poradil doma s Herthou Berlín 2:0 a stále bude viesť tabuľku najvyššej nemeckej futbalovej súťaže minimálne o 8 bodov.

slovakia

left justify in out

Môže aj o 11 bodov, ak Borussia Dortmund v nedeľu od 15.30 h zakopne tiež pred vlastnými fanúšikmi proti VfB Stuttgart.

"Nemáme sa za čo hanbiť. Pozične aj herne sme si počínali perfektne, lenže oni boli raz takí rýchli a niekoľko tried nad nami," otvorene uznal kouč mužstva z metropoly Pál Dárdai. Krajný obranca Berlínčanov Peter Pekarík nebol k dispozícii, dáva sa dokopy po operácii ramena. Hertha naozaj obišla so cťou vzhľadom na fakt, že predchádzajúcich sedem súperov Bayernu vo všetkých súťažiach inkasovalo v Mníchove minimálne štyri góly.

Bavori majú v I. bundeslige 2015/2016 na konte 13 triumfov a 1 remízu, 40 bodov znamená rekord súťaže po 14. kolách. Twitterové konto klubu si zažartovalo, že záchranu už je takmer v suchu. Müller otvoril skóre v 34. min, o sedem minút neskôr sa k nemu pridal Kingsley Coman po bleskovej akcii Jéroma Boatenga a Javiho Martíneza.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona