Bayern prehral a prišiel o post lídra, Hummels: Nie je to koniec sveta

NETKY.SK • 20 November 2016, 15:34 • 2 min
Bayern prehral a prišiel o post lídra, Hummels: Nie je to koniec sveta

BERLÍN - Futbalisti Borussie Dortmund pripravili v sobotňajšom ligovom stretnutí prvú prehru Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Gól Pierra-Emericka Aubameyanga rozhodol nielen o domácom víťazstve Borussie, ale aj o zmene na čele tabuľky.

 

"Je pravda, že nie sme teraz tak dominantní, ako bol Bayern v predchádzajúcich rokoch. Prehra s Dortmundom neznamená koniec sveta. Ja zápasy nehodnotím len podľa výsledkov," vyjadril sa po zápase obranca Bayernu Matt Hummels.

 

Vypredaný Signal Iduna Park videl jediný gól už v 11. minúte, keď našiel Mario Götze presnou prihrávkou voľného Aubameyanga. "Som rád, že sme späť na správnej ceste. Musíme v nej pokračovať. Dôležité bude, aby sme sa sústredili len na svoje zápasy a nepozerali sa na iných. Je potrebné v tom pokračovať," povedal autor jediného presného zásahu.

 

Mníchovčania nie sú prvýkrát od septembra 2015 na čele tabuľky, prehra s Dortmundom dostala na čelo nováčika z Lipska. "Nie sme spokojní s prehrou v tomto zápase. Dortmund začal lepšie, našiel recept na našu hru. Po 20 minútach sme boli lepší ako súper. Som spokojný s výkonom, nie však s výsledkom," zhodnotil zápas tréner Bayernu Carlo Ancelotti.

 

Dortmund sa domácou výhrou priblížil k čelu tabuľky, na druhý Bayern stráca tri body, na vedúce Lipsko má šesťbodové manko.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies