Bayern predĺžil zmluvy s Lahmom a Müllerom

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 08:36 • 2 min
Bayern predĺžil zmluvy s Lahmom a Müllerom

MNÍCHOV - Krátko pred začiatkom futbalových MS predĺžilo vedenie nemeckého veľkoklubu Bayern Mníchov spoluprácu s dvojicou svojich opôr. Podľa denníka Bild podpísali nové zmluvy s bundesligovým majstrom nemeckí reprezentanti Philipp Lahm a Thomas Müller.

slovakia

left justify in out

Müller uzavrel nový dvojročný kontrakt, na základe ktorého by mal zostať v Bayerne až do roku 2019. Dvadsaťštyriročný ofenzívny univerzál pôsobí v bavorskom tíme od roku 2000, v posledných dňoch sa jeho meno skloňovalo najmä v súvislosti s interesom Manchestru United.
      

Tridsaťročný Lahm predĺžil podľa Bildu zmluvu o ďalšie dve sezóny, takže v klube by mal zotrvať do roku 2018. Skúsený krajný obranca, ktorý dokáže hrať aj na poste štítového záložníka, hrá v Bayerne s prestávkou od roku 1995. Mníchovský veľkoklub zatiaľ informácie Bildu nepotvrdilo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies