Bayern pred Superpohárom zdevastovanejší ako vlani

NETKY.SK • 12 August 2014, 16:45 • 2 min
Bayern pred Superpohárom zdevastovanejší ako vlani

MNÍCHOV - Futbalisti Bayernu Mníchov vlani prehrali súboj o nemecký Superpohár s Borussiou Dortmund 2:4 a ani tento rok to s ich šancami na zisk trofeje nevyzerá ružovo.

slovakia

left justify in out

Tréner Pep Guardiola vyhlásil, že pred stredajším stretnutím má k dispozícii iba osem alebo deväť celkom zdravých hráčov základnej zostavy. Dortmundčanom v domácom prostredí viac nebude treba. Najmä keď proti nim bude stáť ich nedávny spoluhráč Robert Lewandowski.

 

"Minulé leto boli na tom moji hráči pred Superpohárom o poznanie lepšie. Teraz sú úplne v poriadku iba ôsmi alebo deviati, viac nie. Majstri sveta už trénovali, ale potrebujú čas. Som rád, že ich mám v kádri šesť. Až po dnešnom tréningu sa rozhodnem, kto je schopný nastúpiť," cituje goal.com španielskeho kormidelníka úradujúceho bundesligového šampióna aj držiteľa národného pohára. Borussia v oboch súťažiach hrala v uplynulej sezóne iba druhé husle. "Nebude to žiaden priateľský zápas, ale finále. Ideme vyhrať," dodal Guardiola. 

Najvyššia nemecká súťaž za rozbehne 22. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies