Bayern potvrdil prestup Kroosa do Madridu, dostane zaňho 30 miliónov eur

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 10:18 • 2 min
Bayern potvrdil prestup Kroosa do Madridu, dostane zaňho 30 miliónov eur

MNICHOV - Vedenie nemeckého futbalového majstra Bayernu Mníchov potvrdilo prestup Toniho Kroosa do Realu Madrid. Bavorský veľkoklub za 24-ročného stredopoliara zinkasuje sumu 30 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

"Prestup Toniho Kroosa do Realu Madrid je kompletný. Chceli by sme mu poďakovať za jeho čas strávený v našom klube, mal veľkú zásluhu na tímových úspechoch," uviedol na oficiálnom klubovom webe riaditeľ Bayernu Karl-Heinz Rummenigge. Ako informoval denník Bild, Kroos, ktorý patril medzi hlavné opory nemeckej reprezentácie pri zisku titulu majstrov sveta na MS v Brazílii, podpísal s "bielym baletom" šesťročnú zmluvu.
      

Jeho kontrakt s Bayernom mal vypršať po skončení budúcej sezóny. Ani jedna zo strán nebola schopná nájsť kompromis ohľadne predĺženia zmluvy a Bavorom tak hrozilo, že ho o rok stratia bez akejkoľvek kompenzácie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies