Bayern oslávil úspešný vstup do sezóny na Oktoberfeste

NETKY.SK • 6 Október 2014, 10:25 • 2 min
Bayern oslávil úspešný vstup do sezóny na Oktoberfeste

MNÍCHOV - Futbalisti Bayernu Mníchov zapíjali výborný vstup do sezóny na tradičnom Oktoberfeste. V nedeľu sa v sprievode rodinných príslušníkov oblečení do tradičných bavorských odevov vybrali na pivný festival.

slovakia

left justify in out

Návšteva hráčov Bayernu na Oktoberfeste je už tradíciou. Tento rok náladu vylepšoval výborný úvod ročníka, úradujúci nemeckí majstri neprehrali vo všetkých súťažiach v desiatich zápasoch.

 

"Máme skvelý vstup do sezóny, sme na dobrej ceste. Hrali sme dobre včera, budeme aj dnes na Oktoberfeste," pripomenul sobotňajší zápas s Hannoverom (4:0) Thomas Müller. V pivnom stane sa dlho nezdržal tréner Pep Guardiola, ktorý odišiel sledovať televízny prenos zo zápasu súpera v Lige majstrov AS Rím s Juventusom Turín. Pre viacerých hráčov Bayernu to bola prvá návšteva Oktoberfestu. Premiéru mali Pepe Reina, Medhi Benatia, Juan Bernat, Xabi Alonso, Sebastian Rode, Robert Lewandowski i Sinan Kurt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies