Bayern Mníchov vylúčil príchod Neymara

NETKY.SK • 22 Február 2013, 18:59 • 2 min
Bayern Mníchov vylúčil príchod Neymara

Bayern Mníchov vylúčil príchod Neymara - Futbal MNÍCHOV – Prezident Bayern Mníchov, Uli Hoeness, vylúčil prestup brazílskej hviezdy Neymara. Útočníkovi skončí v Santose zmluva po MS 2014, ale všeobecne sa očakáva, že so svojím klubom podpíše novú zmluvu e

slovakia

left justify in out

imgMNÍCHOV – Prezident Bayern Mníchov, Uli Hoeness, vylúčil prestup brazílskej hviezdy Neymara. Útočníkovi skončí v Santose zmluva po MS 2014, ale všeobecne sa očakáva, že so svojím klubom podpíše novú zmluvu ešte pred prestupom do Európy.

Hoeness povedal, že je nepravdepodobné, že by 21-ročný supertalent prestúpil do mníchovského klubu.
"Nemyslím si, že v najbližších niekoľkých rokoch budeme kupovať hráča, ktorý bude drahší ako Javi Martinez," povedal pre tz-online.de.

Bavorskí veľkoklub v minulej sezóne pokoril nemecký prestupový rekord, keď vykúpili Martineza zo zmluvy s Athleticom Bilbao za 40 miliónov eur a nemajú v pláne podobné nákupy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies