Bayern Mníchov sa snaží získať Vedrana Čorluku

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 13:08 • 2 min
Bayern Mníchov sa snaží získať Vedrana Čorluku

MOSKVA - Chorvátsky futbalový reprezentant Vedran Čorluka by mohol po skončení aktuálnej sezóny 2015/2016 prestúpiť z ruského klubu Lokomotiv Moskva do tímu úradujúceho nemeckého šampióna Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

Bavori chceli hráča získať už v zime. Čorluka vtedy odmietol krátkodobé hosťovanie v Mníchove, chcel mať pred ME vo Francúzsku dostatočnú hernú prax. Bayern napokon siahol po Serdarovi Tascim z konkurenčného Spartaka Moskva.


Lokomotiv údajne Čorluku nepustí do Mníchova za menej ako 7 miliónov eur. Presne toľko totiž "železničiari" v roku 2012 zaplatili za hráča anglickému Tottenhamu Hotspur. Odchovanec Dinama Záhreb už v Nemecku hrával, v sezóne 2011/2012 hosťoval v Bayeri Leverkusen. Čorluka hrával aj za Manchester City. V súčasnosti nastupuje v Lokomotive v stopérskej dvojici po boku Slováka Jána Ďuricu.


Trénerom Bayernu sa v lete stane Talian Carlo Ancelotti. Špekuluje sa aj o ďalších menách, ktorými by mohol vystužiť káder FCB - Mats Hummels z Dortmundu, Miralem Pjanič z AS Rím, Alexis Sánchez z londýnskeho Arsenalu či Hatem Ben Arfa z Nice.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona