Bayern Mníchov chce Bendera, Leverkusen je proti

NETKY.SK • 23 Júl 2012, 11:45 • 2 min
Bayern Mníchov chce Bendera, Leverkusen je proti

Bayern Mníchov chce Bendera, Leverkusen je proti - Futbal Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov má stále záujem angažovať stredopoliara Larsa Bendera aj napriek tomu, že prestup odmietol jeho súčasný zamestnávateľ Bayer Leverkusen. Vždy existuje cena, otá

slovakia

left justify in out

img

Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov má stále záujem angažovať stredopoliara Larsa Bendera aj napriek tomu, že prestup odmietol jeho súčasný zamestnávateľ Bayer Leverkusen.
      "Vždy existuje cena, otázka znie, či je Bayern ochotný ju zaplatiť," uviedol prezident bavorského veľkoklubu Karl-Heinz Rummenigge. Tréner "Bavorov" Jupp Heynckes sa netajil obdivom k 23-ročnému hráčovi, ktorého veľmi dobre pozná z pôsobenia v Leverkusene.
      Strelec víťazného gólu Nemecka v poslednom stretnutí skupinovej fázy proti Dánsku (2:1) na turnaji EURO 2012 v Poľsku a na Ukrajine prišiel do Leverkusenu v roku 2009. S účastníkom najvyššej nemeckej súťaže má päťročný kontrakt.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies