Bayern má rekord na dosah, musí si však poradiť bez dvoch opôr

NETKY.SK • 1 November 2013, 17:37 • 2 min
Bayern má rekord na dosah, musí si však poradiť bez dvoch opôr

BERLÍN - Mníchovčania môžu vyrovnať historický bundesligový rekord v počte zápasov v rade bez prehry.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Bayernu Mníchov sa budú snažiť v sobotňajšom súboji najvyššej nemeckej súťaže proti Hoffenheimu vyrovnať historický bundesligový rekord v počte zápasov v rade bez prehry, musia sa však pritom zaobísť bez dvojice opôr. Krídelník Arjen Robben a ofenzívny stredopoliar Toni Kroos si z minulotýždňového víťazného zápasu s Herthou Berlín (3:2) odniesli zranenia slabín.

"Nie sú ešte celkom fit, no to pre nás nie je problém," uviedol na margo zraneného dua tréner bavorského veľkoklubu a ligového lídra Pep Guardiola. Podľa španielskeho kouča je Kroos na tom zdravotne trochu lepšie ako Robben. Ako uviedla agentúra Reuters, ich problémy nie sú vážneho charakteru a obaja by mali byť pripravení zasiahnuť do budúcotýždňového duelu Ligy majstrov na trávniku českého šampióna Viktorie Plzeň.

Bayern ťahá v bundeslige šnúru 35 zápasov bez prehry, rekord v tomto smere drží Hamburger SV, ktorý v rokoch 1982-83 neprehral v 36-ich dueloch za sebou. Guardiola by mal mať v sobotu k dispozícii centrálneho obrancu Danteho, Brazílčan si už doliečil reznú ranu na nohe, ktorá ho vyradila z hry na dva týždne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies