Bayern je pripravený investovať do nákupu nových hráčov

NETKY.SK • 21 Máj 2017, 12:56 • 2 min
Bayern je pripravený investovať do nákupu nových hráčov

MNÍCHOV - Nemecký futbalový majster Bayern Mníchov je pripravený investovať veľké peniaze do nákupu nových posíl. Prezident bavorského veľkoklubu Uli Hoeness uviedol, že hlavným cieľom naďalej zostáva celkový triumf v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Bayern v sobotu ukončil úspešnú bundesligovú sezónu, v ktorej získal piaty majstrovský titul za sebou, výhrou nad Freiburgom 4:1. Hoeness uviedol, že v blízkom čase zasadne manažment klubu a spoločne s trénerom Carlom Ancelottim preberú prestupovú víziu na najbližšie sezóny. Podľa agentúry DPA nevylúčil, že investície prekročia sumu 100 miliónov eur. "Samozrejme, že chceme len kvalitu. Naďalej chceme mať v tíme mix skúsených hráčov s mladými talentami," povedal prezident Bayernu v rozhovore pre Bayerischer Rundfunk TV.

 

Sezónu 2016/17 označil za úspešnú aj napriek tomu, že Lige majstrov vypadol Bayern vo štvrťfinále a v Nemeckom pohári prehral s Borussiou Dortmund v semifinále. "Verím, že táto sezóna len s jednou trofejou je výnimka. Určite máme na viac. Napriek tomu to bol vydarený ročník," hodnotil Hoeness.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona