Bauza popiera, že Messi zasahuje do argentínskej nominácie

NETKY.SK • 15 Október 2016, 15:59 • 2 min
Bauza popiera, že Messi zasahuje do argentínskej nominácie

BUENOS AIRES - Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Edgardo Bauza odmieta tvrdenia o tom, že si pri tvorbe nominácie a základnej zostavy nechá diktovať podmienky od najväčšej hviezdy Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Na 58-ročného kormidelníka smeruje v ostatných dňoch tlak zo všetkých strán. Ten ešte viac zosilnel po utorkovej domácej prehre 0:1 s Paraguajom v rámci kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska, po ktorej Argentíne patrí v tabuľke juhoamerickej eliminačnej skupiny až 5. priečka. Mnohí kritici po tomto dueli Bauzovi vyčítali najmä to, že na ihrisku nechal až do konca duo Ángel Di María a Sergio Agüero, údajne je za tým ich priateľský vzťah s Messim. Prvý menovaný podal slabý výkon, druhý v úvode druhého polčase nepremenil pokutový kop.


Argentínska futbalová verejnosť sa tiež domnieva, že hráč FC Barcelona Messi si u Bauzu vydupal nenominovanie aktuálne najlepšieho strelca talianskej ligy Maura Icardiho. Absencia hráča Interu Miláno údajne nemá nič spoločné s jeho futbalovými kvalitami. Icardi je ženatý s Wandou Norovou, ktorá bola v minulosti partnerkou Maxiho Lópeza, dobrého kamaráta Lionela Messiho.


"Keď Messi vidí v reprezentácii niečo, čo sa mu nepáči, tak to povie. Tímu to však nijako neubližuje," povedal Edgardo Bauza v rozhovore pre televíznu stanicu Fox Sports. Popiera, že by nejakého hráča nenominoval iba preto, lebo ho niekto iný v tíme nemá rád: "Keď budem chcieť vybrať Icardiho, urobím to. Momentálne sú však v lepšej forme Gonzalo Higuaín a Lucas Pratto."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona