Poplach v Bielom dome: Batoľa preliezlo plot!

NETKY.SK • 8 August 2014, 07:22 • 2 min
Poplach v Bielom dome: Batoľa preliezlo plot!

WASHINGTON - Batoľa prekĺzlo cez oplotenie Bieleho domu, spôsobilo poplach medzi agentmi

slovakia

left justify in out

Batoľa sa vo štvrtok večer pretlačilo cez oplotenie okolo Bieleho domu, spôsobilo poplach a krátke uzatvorenie Pennsylvania Avenue, ale takisto pobavilo novinárov Bieleho domu čakajúcich na neskoré a dôležité oznámenie prezidenta Baracka Obamu o Iraku.
     

Dieťa sa pretlačilo cez plot pred sídlom prezidenta okolo 20.10 h miestneho času (02.10 h SELČ), uviedli agentúry DPA a Reuters s odvolaním sa na Biely dom.
     

"Počkáme, kým sa chlapček naučí rozprávať a potom ho budeme vypočúvať, ale zatiaľ mu dáme pokoj. Vrátili sme ho rodičom," uviedol hovorca tajnej služby Edwin Donovan vo vyhlásení, ktoré poskytol novinárom informujúcim o politike Bieleho domu.
      

Agenti tajnej služby zvyčajne uzatvárajú oblasť kvôli podozrivým balíkom v blízkosti Bieleho domu, ale takíto maličkí votrelci im zriedkavo narobia starosti.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies