Batistuta žiadal od lekára amputáciu oboch nôh

NETKY.SK • 30 August 2014, 09:21 • 2 min
Batistuta žiadal od lekára amputáciu oboch nôh

BUENOS AIRES - Bývalá hviezda argentínskej futbalovej reprezentácie Gabriel Batistuta v televíznom rozhovore vo svojej vlasti opísala obrovské trápenie, ktoré mala po ukončení aktívnej hráčskej kariéry v roku 2005.

slovakia

left justify in out

Vo výpovedi niekdajší obávaný kanonier priznal, že raz lekárov požiadal o to, aby mu amputovali obe nohy, len aby už nemusel znášať veľkú bolesť členkov. "Začalo sa to po oficiálnom konci. Bolo to veľmi intenzívne, radšej som močil priamo v posteli, aj keď na toaletu som to mal len niekoľko krokov," prezradil Batistuta a doplnil aj rozuzlenie príbehu s lekárom: "Keď som ho požiadal o amputáciu, pozrel sa na mňa a povedal, že som šialený."

 

Gabriel Batistuta počas bohatej kariéry reprezentoval Argentínu v rokoch 1991 až 2002. V tomto období za národný tím absolvoval 78 duelov a strelil v nich 56 gólov. Predstavil sa na troch turnajoch MS. Na klubovej úrovni hral vo vlasti za Newell's Old Boys, River Plate, Bocu Juniors, v Taliansku za Fiorentinu, AS Rím, Inter Miláno a v Katare za Al Arabi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona