Bat for Lashes zverejnila skladbu Joe’s Dream z očakávaného albumu

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 14:00 • 2 min
Bat for Lashes zverejnila skladbu Joe’s Dream z očakávaného albumu

LONDÝN - Anglická speváčka a hudobníčka Bat for Lashes zverejnila skladbu Joe’s Dream.

slovakia

left justify in out

Novinka je štvrtou ukážkou z očakávaného albumu The Bride, ktorý 36-ročná interpretka plánuje vydať 1. júla. Speváčka z nahrávky už stihla ponúknuť tiež piesne I Do, In God's House a Sunday Love, pričom k posledným dvom menovaným predstavila aj videoklipy.

 

"The Bride sa sústredí na príbeh ženy, ktorej ženích zomrel pri nehode počas cesty na sobáš. Nevesta ujde a vydá sa sama na svadobnú cestu, počas ktorej sa ponorí do temnej meditácie o láske, strate, zármutku a oslave," uviedla hudobníčka v marci na margo albumu.


Bat for Lashes, vlastným menom Natasha Khan, je speváčkou a multiinštrumentalistkou s pakistanskými koreňmi. Na konte má albumy Fur And Gold (2006), Two Suns (2009) a The Haunted Man (2012). Prvé dva nominovali na Mercury Prize a speváčka si vyslúžila i štyri nominácie na BRIT Awards.

 

Jej komerčne najúspešnejšou skladbou je Daniel, za ktorú jej udelili prestížnu Ivor Novello Award. Videoklip k nej je podľa amerického magazínu Spin jedenástym najlepším za rok 2009. Na Ivor Novello Award ju nominovali aj vďaka skladbe Laura. S projektom Sexwitch vlani uviedla na trh zatiaľ jediný, eponymný album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies