Bašternák: Polícia u mňa nič nenašla, obchodné väzby na politikov nemám

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 10:55 • 2 min
Bašternák: Polícia u mňa nič nenašla, obchodné väzby na politikov nemám

BRATISLAVA – Ladislav Bašeternák nie je v obchodnom vzťahu so žiadnym politikom.

slovakia

left justify in out

O známeho podnikateľa Ladislava Bašetrnáka sa asi rok zaujíma polícia a finančná správa. „Vo vzťahu k mojej osobe prebieha viacero daňových kontrol, pri ktorých poskytujem daňovým kontrolórom maximálnu súčinnosť',“ povedal pre týždenník Trend.

 

Bašternák dodal, že aj napriek tomu, že u neho polícia vykonala razie, nič nenašla. „NAKA vykonávala v mieste môjho bydliska aj v mojich firmách viacero prehliadok, pričom zo spracovaných zápisníc vyplýva, že neboli zaistené žiadne relevantné dôkazy,“ povedal podnikateľ.

 

V rozhovore ďalej uviedol, že nemá žiadne obchodné väzby na členov vlády a predstaviteľov strany Smer-SD. „Nie som v biznis vzťahu so žiadnym politikom,“ dodal Bašternák.

 

Ďalej povedal, že Robert Fico si stále od neho prenajíma byt v komplexe Bonaparte. „Osobne mi je celá mediálna kampaň voči mojej osobe mimoriadne nepríjemná,“ uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona