Basler: Neexistuje, aby Bayern prehral s United

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 15:16 • 2 min
Basler: Neexistuje, aby Bayern prehral s United

MANCHESTER - Podľa bývalej hviezdy nemeckého futbalového Bayernu Mníchov Maria Baslera nie je žiadna šanca, aby bavorský klub nepostúpil do semifinále Ligy majstrov cez anglický Manchester United.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" v utorok privítajú na Old Trafforde obhajcu "ušatej" trofeje v prvom štvrťfinálovom stretnutí.

 

Momentálne 45-ročný Basler je jedným z účastníkov pamätného finále LM v roku 1999, v ktorom Bayern prehral s Manchestrom United 1:2 gólmi v nadstavenom čase. Práve rodák z Neustadtu Basler bol vtedy jediným strelcom nemeckého tímu. 

 

"Veľa bude závisieť od formy jednotlivých hráčov v daný deň, ale nemyslím si, že Bayern prehrá s United. Ani v najbujnejšej fantázii. Každé mužstvo vo štvrťfinále je nebezpečné, ale Bayern je pre mňa stále jasným favoritom, aj keď Manchester má silný káder. Bayern sa sústredí na svoju vlastnú hru," povedal Basler pre oficiálnu stránku najvyššej nemeckej súťaže. 

 

Utorkový prvý duel má úvodný výkop naplánovaný o 20.45 h SELČ, odveta sa uskutoční v stredu 9. apríla v mníchovskej Allianz Arene. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies