Basketbalistu a prezidenta Partizanu Daniloviča dobodali v Belehrade

NETKY.SK • 18 Máj 2013, 11:09 • 2 min
Basketbalistu a prezidenta Partizanu Daniloviča dobodali v Belehrade

BELEHRAD - Bývalého hviezdneho srbského basketbalistu a prezidenta klubu Partizan Predraga Daniloviča dobodali a vážne zranili v sobotu ráno v Belehrade. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Daniloviča údajne zranili v reštaurácii. Do nemocnice ho previezli vo vážnom stave s bodnými zraneniami žalúdka, pričom po operácii už je jeho stav stabilizovaný. Polícia naďalej vyšetruje celý incident.

 

Štyridsaťtriročný Danilovič je štvornásobným majstrom Európy ešte z čias bývalej Juhoslávie, pričom štyrikrát sa tešil aj z európskej klubovej trofeje s Partizanom Belehrad a Virtusom Bologna. V roku 1992 bol najužitočnejším hráčom európskej Final Four. 

Vyše dvojmetrový bývalý rozohrávač hrával dve sezóny aj v NBA v drese Miami Heat. Po skončení aktívnej kariéry sa stal rodák z Bosny a Hercegoviny funkcionárom v klube Partizan Belehrad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies