Basketbalistky Ružomberka postúpili už do osemfinále Európskeho pohára

NETKY.SK • 30 November 2012, 07:51 • 2 min
Basketbalistky Ružomberka postúpili už do osemfinále Európskeho pohára

Basketbalistky Ružomberka postúpili už do osemfinále Európskeho pohára - Ostatné športy Liptáčky potrebovali akékoľvek víťazstvo na palubovke tureckej Antakye v záverečnom vystúpení v H-skupine, aby odsunuli litovský Vilnius na tretie nepostupové miesto.

slovakia

left justify in out

img

Liptáčky potrebovali akékoľvek víťazstvo na palubovke tureckej Antakye v záverečnom vystúpení v H-skupine, aby odsunuli litovský Vilnius na tretie nepostupové miesto.

- Basketbalistky slovenského vicemajstra MBK Ružomberok sa prebojovali do osemfinále Európskeho pohára FIBA, keď v záverečnom vystúpení v H-skupine zvíťazili na palubovke tureckej Antakye 77:65.

Zverenky trénera Štefana Sviteka rozhodli o svojom triumfe už v prvom polčase, keď si vypracovali 13-bodový náskok. Liptáčky potrebovali akékoľvek víťazstvo na to, aby odsunuli litovský Vilnius na tretie nepostupové miesto.


Homend Antakya - MBK Ružomberok 65:77 (32:45)



Najviac bodov: Andersonová 30, Turčinovičová 10, Čiraková 8 - Holmesová a Kmeťová po 18, Tetemondová 16


Stanislav Onuška, generálny manažér Ružomberka: "Dievčatá podali výborný výkon. Celý zápas sme kontrolovali skóre a dokázali sme eliminovať najväčšie zbrane súpera. Mali sme takmer 50-percentnú úspešnosť streľby a domáce sme prevýšili aj pod oboma košmi. Dosiahli sme veľmi pekný výsledok vzhľadom na to, že sme mali pred posledným zápasom nôž na krku."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies