Basketbalisti Interu koketujú s účasťou v pohárovej Európe

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 11:46 • 2 min
Basketbalisti Interu koketujú s účasťou v pohárovej Európe

BRATISLAVA - Bronzový tím uplynulého ročníka Slovenskej basketbalovej ligy BK Inter Bratislava zvažuje štart v pohárovej Európe.

slovakia

left justify in out

Strešná organizácia FIBA prichádza s novou súťažou, ktorá nahradí doterajší Európsky vyzývací pohár (EuroChallenge). Jej formát ani účastníci ešte nie sú známi, ale podľa zákulisných informácií by v nej malo štartovať 64 klubov rozdelených do šestnástich štvorčlenných skupín.


FIBA kladie mnoho nárokov na záujemcov o štart v novej súťaži. Napríklad zákaz používania košov pripevnených na stropnú konštrukciu, príkaz mať na ihrisku výlučne basketbalové čiary či používať popri palubovke LED reklamné plochy.


"Vzhľadom na to, že niekoľko dní sú známe podmienky účasti družstiev v novo sa črtajúcom európskom pohári, ktorý vyhlásila FIBA, veľmi aktívne zvažujeme našu účasť v tejto súťaži. Samozrejme, nie je to ľahké. Je potrebné splniť veľmi veľa rôznych predpisov a regúl. V najbližších dňoch budeme múdrejší. Je možné, že pozitívne prekvapíme našich fanúšikov i basketbalovú verejnosť, ale v tomto momente nechcite jednoznačnú odpoveď," informoval generálny manažér Interu Michal Ondruš na oficiálnom klubovom webe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies