Basketbalista Rančík uvažuje o reštaurácii, kde sa môže nadávať

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 13:26 • 2 min
Basketbalista Rančík uvažuje o reštaurácii, kde sa môže nadávať

NYMBURK - Basketbalisti Nymburku hrajú vo finálovej sérii českej najvyššej súťaže bez svojej opory Radoslava Rančíka. Slovák absentuje v zápasoch proti Prostějovu pre zranenie ľavého kolena. Keďže má viac času pre seba, rozmýšľa aj o budúcnosti.

slovakia

left justify in out

V mladosti vyštudoval počas hrania na univerzite v zámorí žurnalistiku. Novinárske zamestnanie by si vedel predstaviť. "Vôbec sa nebránim tomu, aby som sa znova pustil do žurnalistiky. Na tejto práci sa mi páči rôznorodosť a to, že je každý deň trocha iný, tým, ako sa menia príbehy ľudí a sledujete, ako sa vyvíja situácia. A to je na tom krásne," povedal v rozhovore pre iSport.cz Radoslav Rančík. 

 

Tridsaťštyriročný pivot by chcel v budúcnosti zamestnanie, v ktorom by bol sám sebe pánom. Nápady 207 cm vysoký basketbalista má, spájajú sa s oblasťou gastronómie. "Mám niekoľko nápadov, akú reštauráciu by som chcel mať. Tá prvá by bola zameraná na jedlá, ktoré sme s manželkou ochutnali v čase, keď sme cestovali po Európe. Alebo mám v hlave myšlienku na reštauráciu s názvom ´Scream and Shout´, kde si môžete zanadávať v pokoji na kohokoľvek," doplnil pre iSport.cz Rančík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies