Basketbalista Hackett dostal polročný dištanc: Horšie ako Suárez

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 15:11 • 2 min
Basketbalista Hackett dostal polročný dištanc: Horšie ako Suárez

RÍM - Talianska basketbalová federácia (FIP) nekompromisne naparila Danielovi Hackettovi polročný dištanc za jeho svojvoľný odchod z prípravného kempu pred kvalifikáciou ME 2015.

slovakia

left justify in out

Trest nadobudne platnosť až 12. októbra a opora milánskeho tímu EA7 Emporio Armani Olimpia nesmie najbližších šesť mesiacov hrať v súťažiach na Apeninskom polostrove. V Eurolige by však mohol nastupovať, ale záležať bude na rozhodnutí klubu, s ktorým má zmluvu ešte na dva roky. Informoval o tom denník La Gazzetta dello Sport.

 

"Dobačoval som horšie ako kanibalský recidivista," napísal 26-ročný rozohrávač na Facebook narážajúc na "len" štvormesačný dištanc pre Uruguajčana Luisa Suáreza od Medzinárodnej futbalovej federácie za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho počas majstrovstiev sveta v Brazílii. 

 

Talian s americkým pasom reprezentoval "azúrových" na ME 2011 v Litve, kde v piatich zápasoch dosiahol priemer 7,8 bodu a 3 asistencie na jeden duel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies