Basketbal: Zranený Hayward pozdravil fanúšikov Bostonu z nemocnice

NETKY.SK • 19 Október 2017, 15:03 • 2 min
Basketbal: Zranený Hayward pozdravil fanúšikov Bostonu z nemocnice

Boston - Zranený basketbalista Gordon Hayward poslal fanúšikom odkaz z nemocnice. Hráč tímu NBA Boston Celtics sa zotavuje zo zlomeniny holennej kosti a vykĺbeného členku, ktoré utrpel v utorňajšom otváracom zápase sezóny v Clevelande.

slovakia

left justify in out

Hayward musel odstúpiť z duelu už v 6. minúte a hneď ho previezli do nemocnice. Pred stredajším domácim zápasom proti Milwaukee sa zranený hráč objavil vo videu na svetelnej tabuli v hale Bostonu a pozdravil fanúšikov.

 

"Bolí ma, že nemôžem byť medzi vami, ale budem v poriadku. Chcem poďakovať každému, kto na mňa myslí. Nič by som nechcel viac ako prísť so svojimi spoluhráčmi na palubovku. Budem ich aspoň povzbudzovať a želať veľa šťastia," prihovoril sa divákom a spoluhráčom Hayward. Zatiaľ nie je známa dĺžka jeho absencie.

 

Prvých sedem rokov kariéry v NBA hral 27-ročný Američan za Utah Jazz. Pred začiatkom tejto sezóny podpísal štvorročný kontrakt na 128 miliónov amerických dolárov s Bostonom Celtics. Informáciu priniesla agentúra AP.

 

VIDEO iba pre silné povahy! Štart NBA poznačilo hororové zranenie hráča Bostonu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies