Baška chystá na úrade TSK personálne zmeny

NETKY.SK • 10 December 2013, 10:17 • 2 min
Baška chystá na úrade TSK personálne zmeny

TRENČÍN – Novozvolený predseda Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) Jaroslav Baška chystá na úrade kraja personálne zmeny. Od 1. januára nastúpi nový riaditeľ úradu a následne prídu na rad aj ďalšie zmeny.

slovakia

left justify in out

„Určite dôjde k zmene organizačnej štruktúry. Budeme sa snažiť nájsť určité rezervy a spôsoby, ako sa dá možno samosprávny kraj riadiť lepšie,“ povedal Baška. V novom štvorročnom volebnom období by mal klesnúť počet zamestnancov úradu TSK. Koľko ľudí tu príde o prácu, však nový predseda kraja nekonkretizoval. Musí sa najskôr oboznámiť s organizačnou štruktúrou úradu. „Budeme musieť urobiť niektoré zmeny a mám určité predstavy, ako by tá nová organizačná štruktúra mala vyzerať,“ prezradil. 

Trenčiansky samosprávny kraj bude mať podľa Bašku dvoch podpredsedov, jedného za obvod Nové Mesto nad Váhom, druhého za obvod Prievidza. Jednotlivé mená konkretizovať nechcel. „Boli dvaja podpredsedovia aj predtým, čiže ja nebudem rozširovať počet podpredsedov a obidvaja nebudú uvoľnení, nebudú dostávať plat za tento výkon budú dostávať väčšiu odmenu ako radoví poslanci,“ povedal Baška. V najbližších týždňoch sa chce prioritne venovať príprave budúcoročného rozpočtu s výhľadom na ďalšie dva roky. Do zastupiteľstva ho chce predložiť na konci februára, respektíve v marci budúceho roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies