Basie Frank Band zverejnili skladbu Love

NETKY.SK • 23 November 2016, 09:30 • 2 min
Basie Frank Band zverejnili skladbu Love

BRATISLAVA - Slovenská kapela Basie Frank Band, v ktorej spieva Barbora Švidraňová, zverejnila skladbu Love.

slovakia

left justify in out

Formácia k novinke predstavila aj videoklip, v ktorom prezentuje skladbu naživo v miestnosti s intímnou atmosférou. "Tak je to tu! Naša exkluzívna premiéra nového videoklipu Love, kde vám predstavujem celú moju kapelu v plnej sile! Dúfam, že budete cítiť, s akou láskou hráme a tvoríme a prajem vám, aby ste boli v živote vždy obklopení len tou najpozitívnejšou láskyplnou energiou," uviedla na margo novinky prostredníctvom sociálnej siete Facebook Švidraňová.

 

 

Pieseň Love sa bude nachádzať na albume Fénix, ktorý skupina pokrstí 29. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Na pódiu sa predstaví aj sláčikové kvarteto Adventure Strings, ktoré sa podieľalo tiež na nahrávaní skladby Fénix.

 

Vo formácii Basie Frank Band pôsobia okrem spomínanej speváčky aj Šimon Švidraň (gitara), Adrián Simonides (basgitara), Lukáš Cintula (klavír) a Matej Richtarčík (bicie). Skupina, ktorá má na konte aj singel Muž zo severu, plánuje na budúci rok vyraziť na turné.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies