Basgitarista U2 Adam Clayton sa opäť oženil

NETKY.SK • 16 September 2013, 14:00 • 2 min
Basgitarista U2 Adam Clayton sa opäť oženil

PARÍŽ - Basgitarista írskej kapely U2 Adam Clayton sa opäť zosobášil s brazílskou modelkou Marianou Teixeira De Carvalho. Dvojica pritom už tento mesiac mala svadbu v Dubline, na ktorej sa zúčastnili len ich najbližší.

slovakia

left justify in out

Svoje áno si však povedali ešte raz a to v nedeľu vo francúzskom Château de la Napoule. Na obrade sa zúčastnili aj Claytonovi kolegovia z U2 Bono, Larry Mullen Jr. a The Edge. Oslava sa konala na jachte speváka Bona. Hostia sa nasledovne presunuli do vily, ktorej vlastníkmi sú Bono a gitarista The Edge. Päťdesiattriročný ženích a 35-ročná nevesta sa zasnúbili tento rok v Brazílii po štvorročnej známosti. 

U2 vznikli v roku 1976 a patria k najúspešnejším kapelám na svete. Na konte majú dvanásť štúdioviek a hity ako Sunday Bloody Sunday, Pride (In The Name Of Love), Angel Of Harlem, One, With Or Without You, Where The Streets Have No Name, Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me, Beautiful Day alebo Vertigo. Podľa odhadov predali viac ako 150 miliónov kópií albumov. V júli 2011 ukončili svetové turné U2 360°, ktoré sa do hudobných dejín zapísalo ako najnavštevovanejšie a najziskovejšie v histórii. Kapela absolvovala od 30. júna 2009 do 30. júla 2011 dovedna 107 koncertov, ktoré jej vyniesli vyše 720 miliónov amerických dolárov. Na jej vystúpenia prišlo viac ako sedem miliónov ľudí. V súčasnosti skupina pripravuje trinásty štúdiový album. Ten dostal predbežný názov 10 Reasons To Exist. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies