Basement Jaxx zverejnili nový videoklip

NETKY.SK • 8 August 2013, 15:39 • 2 min
Basement Jaxx zverejnili nový videoklip

LONDÝN - Britské elektronicko-tanečné duo Basement Jaxx zverejnilo video k piesni What A Difference Your Love Makes. Klip plný tanca začína záberom na rodinu sediacu v kuchyni, ktorú do pohybu dostane práve aktuálny singel formácie. Skladba s vokálmi od Sama Brookesa by mala oficiálne vyjsť 30. septembra. Basement Jaxx momentálne pracujú na svojej siedmej štúdiovke, ktorou nadviažu na album Zephyr z roku 2009.

slovakia

left justify in out

Dvojica Felix Buxton a Simon Ratcliffe sa začala tanečnej hudbe venovať už v prvej polovici 90. rokov, keď pod názvom Basement Jaxx usporadúvali pravidelné akcie v jednom z londýnskych klubov. Svoj debutový album Remedy vydali v roku 1999 a dosiaľ naň nadviazali aj ďalšími piatimi štúdiovkami: Rooty (2001), Kish Kash (2003), Crazy Itch Radio (2006), Scars (2009) a Zephyr (2009), pričom za Kish Kash získali cenu Grammy. Okrem toho si v rokoch 2002 a 2004 na svoje konto pripísali aj BRIT Awards v kategórii tanečnej hudby. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Red Alert, Rendez-Vu, Romeo, Where's Your Head At?, či Good Luck.

Basement Jaxx - What A Difference Your Love Makes



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies