Basement Jaxx zverejnili klip k piesni Galactical

NETKY.SK • 13 August 2014, 13:46 • 2 min
Basement Jaxx zverejnili klip k piesni Galactical

LONDÝN - Britské elektronicko-tanečné duo Basement Jaxx zverejnilo videoklip k piesni Galactical.

slovakia

left justify in out

V novinke plnej vizuálnych efektov predvádza talent japonské tanečné zoskupenie Wrecking Crew Orchestra. O réžiu sa postarala Hadaya Turner.

 

Skladba Galactical, v ktorej hosťuje aj Vula Malinga, bude súčasťou špeciálnej edície očakávaného albumu Junto. Nahrávka by mala vyjsť 25. augusta a bude obsahovať aj single Back 2 the Wild, What a Difference Your Love Makes, Unicorn a Never Say Never. 

 

 

Simon Ratcliffe a Felix Buxton sa začali tanečnej hudbe venovať v prvej polovici 90. rokov minulého storočia, keď pod názvom Basement Jaxx usporadúvali akcie v londýnskych kluboch. Debutový album Remedy vydali v roku 1999 a dosiaľ naň nadviazali ďalšími piatimi štúdiovkami: Rooty (2001), Kish Kash (2003), Crazy Itch Radio (2006), Scars (2009) a Zephyr (2009), pričom za Kish Kash získali cenu Grammy. V rokoch 2002 a 2004 si na konto pripísali aj BRIT Awards. Medzi ich najväčšie hity patria skladby Red Alert, Rendez-Vu, Romeo, Where's Your Head At?, Good Luck (feat. Lisa Kekaula) alebo Oh My Gosh (feat. Vula Malinga). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies