Barys katom trénerov Avangardu Omsk aj Atlantu Mytišči

NETKY.SK • 18 September 2013, 11:43 • 2 min
Barys katom trénerov Avangardu Omsk aj Atlantu Mytišči

MOSKVA - Hneď dva kluby Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v utorok odvolali hlavných trénerov. Zo svojich pozícií sa porúčajú Sergej Svetlov v Atlante Mytišči a Petri Matikainen v Avangarde Omsk.

slovakia

left justify in out

Obaja doplatili na nevydarený štart svojich tímov do sezóny 2013/2014. Paradoxom je, že obaja skončili po prehrách svojich zverencov na ľade Barysu Astana - Atlant v sobotu podľahol 4:5 a Avangard v utorok 2:5.

Atlant Mytišči neuspel v prvých piatich zápasoch KHL, čo sa mu doteraz ešte nikdy nestalo. Na svojom konte má po utorku iba jeden bod. Spoločne so Svetlovom skončil na lavičke aj jeho asistent Alexej Kudašov. Mužstvo dočasne povedie Alexej Kudašov. 

Avangard Omsk síce získal už osem bodov, ale podľa správy na klubovom webe Matikainenovi zverenci nepredvádzali výkony, s ktorými by bolo vedenie "jastrabov" spokojné. "Jeho povinnosti dočasne preberie Jevgenij Kornouchov, meno nového kormidelníka oznámime neskôr. Rokovania sú už v plnom prúde," uviedol Jurij Karmanov, generálny manažér Avangardu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona